Број на оглас: 2704872
Објавен на: 20.09.2020, 11:25
1 / 8

Slep sluzba 24/7 Resen

72.217.688 МКД

Категорија: Услуги, Сервисери / Возило, Превоз, Транспорт / Останато

Вид на оглас: Се продава


Влечна служба 24/7 Ресен
Професионален превоз со лиценца за влечење на помали камиони , минибус комбе (товарно комбе) автомобили , земјоделска механизација, вилушкари трактори приколки и секаков вид на возила до 5 тона...
Можност за плаќање на фактура.....
Златко 072 217 -688......

072 217 -688 072 217-688
Shlep sluzba Slep sluzba Помош на Пат
Шлеп служба Влечна служба
Vlecna sluzba
Tow servise Road assistance