Број на оглас: 2604822
Објавен на: 13.10.2018, 19:54

РАЗМНОЖУВАЊЕ НА РАСТЕНИЈА

1.234.567 € Цената не е фиксна

Категорија: Услуги, Сервисери / Животински и растителен свет

Вид на оглас: Се продава


Прифаќам размножување на повеќе видови на украсни растенија, листопадни или зимзелени по пат на вегетативно со резници зрели или зелени. Прифаќам и по генеративен пат со семе на повеќе видови на украсни или други парковски и украсни дрва.