Број на оглас: 2213072
Објавен на: 27.02.2021, 18:12
1 / 12

AutoCAD 2D, 3D SolidWORKS 3DstudioMAX Inzinjerska grafika

По Договор Цената не е фиксна

Категорија: Услуги, Сервисери / Обуки, Курсеви, Часови и Подучување / Останато

Вид на оглас: Се продава


AutoCAD, SolidWORKS, 3DstudioMAX, СТАТИКА, ЈАКОСТ 1, МЕХАНИКА, ИНЖИЊЕРСКА ГРАФИКА, CNC-G CODE СПРЕМАЊЕ-КУРС. ЧАСОВИ, КУРС, УСЛУГИ, НАЈ НАЈЕФТИНО Е СЕ. ПРОЕКТИ, ПРОГРАМИ. НАУЧЕТЕ ЛЕСНО И ЗАБАВНО. НАЈЕФТИНО, БРЗО, КВАЛИТЕТНО,КВАЛИТЕТ ВИСОК А ЦЕНА ЕФТИНА СКОРО ЏАБЕ. НАЈЕФТИНА ИЗРАБОТКА НА ПРОКТАНСКО ТЕХНИЧКИ ЦРТЕЖИ ВО 2D И 3D
ЧАСОВИТЕ И КУРСЕВИТЕ СЕ И ЕBТИНИ. ДОПЛНИТЕЛНО, ПОСТОЈАНО ИМА ПОПУСТИ И ПРОМОЦИИ. ЗАВИСНО ОД ПЕРИОДИТЕ ВО ТЕКОТ НА ГОДИНАТА. НА КУРСЕВИ И НА ПАКЕТИТЕ, АМА БАШ НА СЕ! ПО ЕВТИНО НЕМОЖЕ ДА БИДЕ.НА ПРИМЕР:
-ПОПУСТ ЗА СООДВЕТЕН ПРОЦЕНТ(СЕКОГАШ Е НАД 30% НА КУРСЕВИТЕ AutoCAD, SolidWORKS ИЛИ 3DstudioMAX, ПА И НА САМИТЕ ПАКЕТИ: AutoCAD+3DstudioMAX,AutoCAD+SolidWORKS,SolidWORKS+3DstudioMAX ИЛИ СТАТИКА И ЈАКОСТ-МЕХАНИКА;
-ВО ГРУПА ОД ДВАЈЦА ЕДЕН ПЛАКА ЦЕЛА СУМA, ДРУГИОТ ПОЛОВИНА( НИКОГАШ НЕ СЕ ПРАКТИКУВА ПОГОЛЕМИ ГРУПИ НАЈЧЕСТО СЕ РАБОТИ САМО СО ПОЕДИНЦИ ЗАРАДИ ПОДОБРО ИЗУЧУВАЊЕ НА ПРОГРАМОТ ИЛИ ЕКСТРЕМНО ДОБРО СПРЕМАНЕ НА ИСПИТОТ);
ВАШЕ Е ДА СЕ ЈАВИТЕ ЗА ДА СЕ ИНФОРМИРАТЕ И ДА СЕ ДОГОВОРИМЕ. 070819058 И 077820344
СЕ ДРУЖИМЕ И УЧИМЕ. ПЛАКАШ ЕФТИНО ДОБИВАШ ЕКСТРЕМНО КВАЛИТЕТНО ЗНАЕЊЕ. НАУЧИ И БИДИ ПРОФЕСИОНАЛЕЦ.
Изработка и на проектанско-технички цртежи во 2Д и 3Д, како и 3Д визуелизирање со кратки анимации.
ЗА ПОВЕКЕ ИНФОРМАЦИИ ЈАВЕТЕ СЕ НА КОНТАКТ ТЕЛЕФОНСКИТЕ БРОЕВИ 070819058 И 077820344!
(CAD AutoCAD SolidWORKS 3DstudioMAX 3D sMax 2D 3D Macedonia Makedonija Skopje crtanje crtezi inzinjerska grafika casovi kurs najeftino ucenje edukacija statika jakost 1 mehanika renderi crtanje proekti programi kurs obuka obuki Macedonia Cad Skopje Cad Macedonia mehanika statika jakost 1 casovi spremanje ispit pismeni (#AUTOCAD, #SOLIDWORKS, #3DSTUDIOMAX, #СТАТИКА, #ЈАКОСТ 1 CAD #AutoCAD #SolidWORKS #3DstudioMAX #3D sMax 2D 3D Macedonia Makedonija #Makedonija Makedonija makedonija skopje Skopje AutoCAD MAKEDONIJA Makedonija Skopje crtanje crtezi inzinjerska grafika casovi kurs najeftino ucenje edukacija renderi crtanje proekti programi kurs obuka obuki Macedonia Cad Skopje Cad Macedonia CAD Skopje CAD Makedonija #AutoCAD #SolidWORKS #3DstudioMAX #3DsMax Skopje Macedonia# #CAD #3dsmax #3D max #AutoCAD #SolidWORKS# #solidworks #3d studio max #AutoCADMakedonia #AutoCADSkopje# #Solidworksskopje #solidworksmacedonia #3dmaxskopje #2D # 2d CAD Makedonija 3D#3dmaxmakedonija #3dskopje #3dmacedonia #3dmakedonija# #inzinjerskagrafika# #INZINJERSKA GRAFIKA). 077820344,070819058
https://www.facebook.com/AUTOCAD.SOLIDWORKS.3DSMAX.CAD.SKOPJE
070819058; 07782034