Број на оглас: 2168871
Објавен на: 24.09.2020, 14:20
1 / 1

Се издаваат деловни простории од 102м2 и 90м2

По Договор

Категорија: Недвижности / Деловен простор / Останато

Вид на оглас: Се продава


Се издава деловен простор од 102м2, погоден за секаква намена (магацин, работилница, сала од спортски карактер, производство, медицинска опрема итн.) и деловен простор од 90м2 погоден за канцеларии, фризерски салон, балетско студио, продажни филијали, банки и сл. и истите ги поседуваат сите употребни дозволи и е со сопствен санитарен чвор. Во деловниот простор од 102м2 има пристап и за поголеми возила како камиони, комбиња и сл. Деловните простори можат да бидат изнајмени заедно или парцијално.