Број на оглас: 2048539
Објавен на: 01.04.2020, 11:19

Потребен возач за Меѓународен транспорт

1 €
Категорија:
Возачи, Транспорт, Шпедиција
Пол :
Машко
Образование:
Не е важно
Возачка дозвола:
Ц
Познавање на јазици:
Не е важно
Компјутерски вештини :
Не е важно

Категорија: Вработување / Нудам работа

Вид на оглас: Се продава


Потребен е возач за меѓународен транспорт.
Возачот треба да има: сертификат за управување со возило, дозвола со Ц и Е категорија, минимално искуство,психо-физички да е стабилен и да има желба за работа.Пожелно е возачот да е од Штип или околните градови или населени места.Заработката е солидна, плаќање редовно после секој извршен налог.