Број на оглас: 1854693
Објавен на: 14.08.2020, 09:06
1 / 12

Proizvodstvo na stolici i masi

По Договор

Категорија: Дом и Градина / Маси и столици -Трпезарии / Маси и столици

Вид на оглас: Се продава


Производство на столици и маси со врвен квалитет и гаранција за истите. Опремување на ресторани, кафани и гостилници.
- Столици од масивно дрво - бука
- Табуретки
- Трпезариски маси: 90 x 160 (200) и димензии по Ваша желба
- Клуб маси: 65 x 130 x 50 и димензии по Ваша желба
- Кафански маси: 80 x 80 (90 x 90); 80 x 120 и димензии по Ваша желба
- Украсни дрвца за каучи: големи (28,5 x 7)
мали (23,5 x 7)

Друштво за производство на столици и маси „ПА - КРИС“ дооел, Пехчево
ул. „Првомајска“ бр. 33 - Пехчево
Лице за контакт: Андреј Бабалков
мобилен: 070 701 084 и 078 232 117
Facebook: https://www.facebook.com/Stolici-Pa-Kris-Pehcevo-570756249748470/