Број на оглас: 1846759
Објавен на: 19.03.2019, 18:15
1 / 3

АТРАКТИВЕН ПЛАЦ НА САМИОТ ПАТ СТРУГА - ЛАБУНИШТА

118.899 € Цената не е фиксна 118.999 €
Квадратура:
4500 m²
Тип на земјиште:
Земјоделско

Категорија: Недвижности / Плацеви и Ниви

Вид на оглас: Се продава


СЕ ПРОДАВА АТРАКТИВЕН ПЛАЦ НА САМИОТ ПАТ СТРУГА - ЛАБУНИШТА, НАСПРОТИ СТАРАТА ЗГРАДА НА ПОРАНЕШНАТА ЗАДРУГА - КОЛЕКТИВ, ПОГОДЕН ЗА РАЗНОВИДНИ НАМЕНИ.
ПЛАЦОТ Е СО ПОВРШИНА ОД 4.500 М2, ИЛИ ТРИ ЗАСЕБНИ ДЕЛОВИ ОД 1,500 М2.
ПЛАЦОТ Е СО ДИМЕНЗИИ: (90 М. Х 50 М.) СО ПРИСТАП ДО САМИОТ ПАТ ВО ДОЛЖИНА ОД 50 МЕТРИ ИЛИ (ТРИ ПАРЦЕЛИ ПО 16,67 МЕТРИ Х 90 МЕТРИ ИЛИ ПО 1500 М2).
НА ДЕЛ ОД ЗЕМЈИШТЕТО ИМА СТАР ЛОЗОВ НАСАД ОД ЗИК СТРУШКО ПОЛЕ - ПОРАНЕШЕН КОРИСНИК НА ЗЕМЈИШТЕТО ВО ИМЕ НА Р.МАКЕДОНИЈА.
ЗЕМЈИШТЕТО Е СО ИМОТЕН ЛИСТ И КОМПЛЕТНА ДОКУМЕНТАЦИЈА СТЕКНАТА ВРЗ ОСНОВ НА ДЕНАЦИОНАЛИЗАЦИЈА.
ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ЈАВЕТЕ СЕ НА : МОБ. 070-232 022; 075-454 088; 076- 466 022 ИЛИ НА ДОМАШЕН 046 - 522 485.