Број на оглас: 1639047
Објавен на: 23.09.2020, 18:26
1 / 3

YANMAR F17D 4x4 - uvoz od JAPONIJA - so freza

3.590 €

Категорија: Моторни Возила / Земјоделски возила / Трактори

Вид на оглас: Се продава


ДИРЕКТЕН УВОЗ ОД ЈАПОНИЈА НА МАЛОГАБАРИТНИ ТРАКТОРИ - ИДЕАЛНИ ЗА ОБРАБОТКА НА ОВОШТАРНИЦИ, ФОЛИИ, ЛОЗЈА И СЛ. ТРАКТОРИ СО ПЕРФЕКТНИ МОТОРИ И МЕНУВАЧИ. ЛЕСНИ ЗА УПРАВУВАЊЕ. МАНЕВРИ ВО МАЛ ПРОСТОР. МНОГУ МАЛА ПОТРОШУВАЧКА. ВЛЕЧЕЊЕТО НА СИТЕ ТОЧКОВИ (4x4) - МАЛКУТЕ КОЊСКИ СИЛИ ГИ ПРАВИ МНОГУ СИЛНИ. ШЛАЈФУВАЊЕ НЕМА.

ТРАКТОРОТ Е ВО ОДЛИЧНА СОСТОЈБА КАКО НОВ;

КОЊСКИ СИЛИ: 26:
ТРАКТОРОТ СЕ ПРОДАВА СО ФРЕЗА;
ЦЕНА: ТРАКТОР СО ФРЕЗА - 3590 EUR;

ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛ: 075/457-991;
ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ПРИЛОЖЕНИОТ ВИДЕО КЛИП ОД YOUTUBE

ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛЕФОН: 075 457 991