Број на оглас: 1356759
Објавен на: 23.08.2019, 08:27
1 / 10

Parno greenje-Парно греење

1 МКД

Категорија: Останато

Вид на оглас: Се продава


Вршиме продажба и монтажа на:
-Горилници на пелети за сите типови котли на цврсто гориво
-Комплетна фитингарија за централно греење и ладење
-Сончеви колектори за топла вода
-Хидрофори,пумпени станици
Сите производи се со европски сертификат за квалитет.
Работиме низ цела Македонија!
Монтираме пелет горилници на сите типови котли на цврсто гориво.
За подетални информации обратете се во изложниот салон на:
ул.Јане Сандански бр.10 Неготино
или на тел.078/470 100 или на нашата веб страна:www.pro-solar.net

Потврден огласувач
 Про Солар технолоџис (претпријатие)