Број на оглас: 3227500
Објавен на: 20.07.2019, 16:55
1 / 1

PARNO GREENJE / ПАРНО ГРЕЕЊЕ

1 €

Категорија: Услуги, Сервисери / Градење, Реновирање / Санитарии водовод клима парно

Вид на оглас: Се продава


Изведба на секаков тип на греење и со наш или ваш материјал по најповолни цени

-консултации и комплетни инсталации за станови,куќи,згради и хали

-печки на пелети,котли на дрва,електрични котли,нафтени котли,чилери па се до сопствени подстаници

-подно греење,грејни тела,фенкојлери

-секаков тип на соларени системи

-промена на вентили радијатори и регистри

-внатрешно чистење на старите радијатори враќање на старата грејна моќ

-санирање/промена на стари корозирани линии поместување на нова локација по желба

-монтирање на дигитални тајмери за поедноставно и поекономично функционирање

Гаранција за секоја изведба
30 години искуство

ЗА ТОПЛИОТ АМБИЕНТ ВО ЗИМА,
СЕ МИСЛИ НА ВРЕМЕ
======================================
АСТРА МОНТАЖА